Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

en de antwoorden

Heb je een vraag over het project Buurtschap De Deel? Mogelijk staat het antwoord al in deze rubriek ‘Vraag & antwoord‘.

Staat je vraag er niet bij? Stuur dan een mail naar alex@beyondnow.nl of bel 06 50685175. Je kunt ook gebruikmaken van het contactformulier op de pagina ‘Contact’. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons in je mailbox. Let op, het kan zijn dat deze mail in de spambox terecht komt.

De bungalows hebben een gebruiksoppervlakte van circa 104 m² en zijn standaard uitgevoerd met een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de verdieping is ruimte voor minimaal één extra kamer of zelfs een extra badkamer. Als koper heb je straks nog genoeg inspraak over de exacte indeling van je bungalow.

In deze fase van ontwikkeling zijn de verkoopprijzen nog niet bekend. Voor meer informatie kun je bellen met of mailen naar de makelaar.

 

De bungalows worden gasloos en bijna energieneutraal. Alle bungalows krijgen een eigen warmtepomp en zonnepanelen op het dak.

 

De bungalows worden ‘traditioneel’ gebouwd, in kalkzandsteen.

Er worden straks diverse opties aangeboden om de bungalows helemaal naar eigen smaak en wens in te delen en af te laten bouwen. Bijvoorbeeld door slaapkamers samen te voegen of de keuken op een andere plek te plaatsen. Alle bungalows zijn in de basis gelijkvloers; d.w.z. dat de slaapkamer en badkamer toegankelijk zijn zonder traplopen.

Momenteel is het project in ontwikkeling en is een datum van oplevering nog niet bekend.

Op het terrein is de mogelijkheid om een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte te realiseren. De kosten hiervan zijn niet meegenomen in de kosten van je bungalow.

Ja, Buurtschap De Deel krijgt een Vereniging van Eigenaren (VvE) die verantwoordelijk is voor het beheer en onderhoud van de collectieve buitenruimte. Een deel van de buitenruimte (de collectieve hof en de toegangsweg met parkeerplaatsen) is namelijk gemeenschappelijk eigendom van alle kopers en wordt mandelig terrein. Als koper van een woning word je automatisch lid van de VvE.

Omdat de VvE slechts over het beheer en onderhoud van de collectieve buitenruimte gaat, zijn de servicekosten beperkt. Hoeveel precies, is afhankelijk van de keuze van toekomstige bewoners om zoveel mogelijk zelf te doen, of zoveel mogelijk uit te besteden aan bijvoorbeeld een tuinman.

De exacte indeling van de collectieve buitenruimte bepalen toekomstige bewoners straks met elkaar, onder professionele begeleiding. Na de verkoop van de bungalows organiseren we een workshop om samen met alle kopers en een landschapsarchitect hierin een stap te zetten. In de verkoopprijs van de bungalows is een budget gereserveerd voor de basisaanleg van de buitenruimte.